Pikantie sēņu plācenīši (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/timtom/

Nepieciešams:

300 g vārītu sēņu
3 olas
1 sīpols
3 ēdamkarotes skāba krējuma
3 ēdamkarotes miltu
2-3 ķiploka daiviņas
pipari
sāls
zaļumi
eļļa

Pagatavošana:

Vārītas sēnes notecina un sagriež gabaliņos. Var izmantot nomērcētas sālītas sēnes.

Sīpolus sasmalcina un apcep eļļā. Sagrieztas sēnes sajauc ar sasmalcinātu ķiploku, saceptu sīpolu, olām, miltiem, sasmalcinātiem zaļumiem, miltiem un skābo krējumu. Masu sāla un piparo.

Sakarsētā eļļā cep nelielus plācenīšus. Cepšanas laikā var uzlikt vāku. Ēd siltus ar dažādām piedevām.

Šo recepti lasītājiem piedāvā «Fiskars». «Fiskaram» ir liela pieredze nažu kalšanā, tagad var nopirkt viņu ražoto īpašo sēņu nazīti ar slotiņu - sēņu griešanai un tīrīšanai.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu