Sējējs pastāsta, kāpēc devās strādāt uz Prāgu (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Prāgas «Lev» ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs intervijā portālam «Championat.com» pastāstījis kāpēc Rīgu nomainījis pret Prāgu.

«Nekad nevar teikt, ka visu izdarīju, cik varēju. Protams, gribējās vairāk, taču uzskatu, ka rezultāts nebija slikts - četru gadu laikā iekļuvām Gagarina kausa izslēgšanas turnīrā, divreiz izdevās pārvarēt pirmo kārtu,» par pavadīto laiku ar Rīgas «Dinamo» saka Sējējs.

«Tāpēc arī devos uz Prāgu, ka vēlos no nulles izveidot klubu. Neviens nesola, ka būs viegli, taču es zinu, uz kurieni eju. Esam izdarījuši visu, lai 6. septembrī «Lev» labi uzsāktu sezonu. Pēc pirmajām mājas spēlēm paskatīsimies, ko esam darījuši pareizi, bet ko - nē. Sev esmu uzlicis mērķi iekļūt play-off izcīņā jau pirmajā sezonā. Tālāk viss būs atkarīgs, kas pirmajā kārtā mums nāks pretī, vai būs komandā traumēto spēlētāju,» secina kluba pārstāvis.

«Nopietnu problēmu nebija, taču daži spēlētāji baidījās - mums ir jauns klubs un nācās pārliecināt, ka ir citi saimnieki, sponsori un menedžments. Teikšu tā: Es nebrauktu uz Prāgu, ja man būtu šaubas par kluba finansiālo stāvokli,» piebilst Sējējs.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu