Esmu stāvoklī no sabiedrībā zināma vīrieša (328)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence, Helga Weber

«Stāsts sākās pirms diviem gadiem, kad sāku satikties ar sabiedrībā zināmu vīrieti. Kad satikos, nekad nebiju domājusi, ka gaidīšu bēbi no viņa...» ģimenes portālam mammamuntetiem.lv savus sirdsēstus uztic kāda lasītāja, kas vēlējusies palikt anonīma.

Ir gājis visādi – krāpšanas un pazemojumi no viņa puses. Bet pēc tā visa atnāk pie manis un saka, ka neko neatceras – tas viss esot alkohols.

Šogad martā pirms Sieviešdienas pieliku punktu – nomainīju darbu, aizbraucu ceļojumā, jo uzzināju, ar ko viņš mani krāpj, kā par mani runā. Pēdējais bija, kad klubā skrēju viņam pakaļ kā sunītis un lūdzu, lai apžēlojas un nedara man pāri, lai nebučojas ar citu. Viņš mani pagrūda, nosauca par k**i un lai lieku mieru.

Es stresā aizbraucu mājās, sadzēros nomierinošos un aizmigu. No rīta astoņos pamodos no tā, ka viņš līda man virsū – mīlēties. Atgrūdu un teicu, lai liek mieru, bet viņš – tu, saulīt, vienkārši visu pārprati.

Tad nu pēc šī izšķīros.

Atbraucot no ceļojuma uzzināju, ka esmu jau 9. grūtniecības nedēļā, un esmu stāvoklī no viņa. Sagājām atkal kopā. It kā nomierinājās un palika par normālu cilvēku. Bet tagad, kad esmu 6. mēnesī, atkal viss sākās no sākuma – klausules necelšana, ignorēšana, sarakstes ar citām utt.

Kā jūs rīkotos, vai jums kādai ir bijis līdzīgi? Dalieties!

Iesūtīja: Poja

Komentāri (328)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu