Aicina nepārsniegt ātrumu 30km/h pie Rīgas izglītības iestādēm (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Sakarā ar jaunā mācību gada sākumu Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs izdevis rīkojumu, kurā ieteikts autovadītājiem no 31.augusta līdz 9.septembrim pilsētā izglītības iestāžu tuvumā izvēlēties braukšanas ātrumu, kas nepārsniedz 30 kilometrus stundā. Sākoties skolas laikam, pilsētas izpilddirektors aicina autovadītājus būt īpaši uzmanīgiem, kā arī ar izpratni izturēties pret bērniem, kuri pēc vasaras brīvlaika atgriezušies pilsētā un, iespējams, nedaudz piemirsuši piesardzību uz ielām.

Pēc izpilddirektora norādījuma, no 31.augusta uz valsts galvenajiem autoceļiem pie Rīgas robežas tiek uzstādītas informācijas zīmes ar ieteicamo braukšanas ātrumu pilsētas mācību iestāžu tuvumā.

Kā zināms, pie apmēram 100 dažādām Rīgas izglītības iestādēm jau uzstādītas ceļa zīmes ar transportlīdzekļu ātruma ierobežojumu 30 km/h.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu