Liene Candy dēla istabu pārvērš par drēbju skapi (68)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ciemos pie Lienes Candy jeb Lienes Greifānes bijis žurnāls «Privātā Dzīve». Dziedātāja izrādījusi savus mājvietu Ķīpsalā un atklājusi interesantu faktu par to kā viņa tikusi pie atsevišķas istabas saviem tērpiem un kurpēm.

Lienes tagadējais «skapis» bijis dēla Sebastiana istaba, tomēr viņš tajā uzturējies ļoti reti. Kādu dienu Liene dēlam sacījusi, ka - ja dēls neieiešot istabā divas dienas - tad tā tikšot pārveidota par drēbju skapi. Acīmredzot, šis nosacījums īstenojies un, nu, Lienes tērpiem, skatuves kostīmiem un kurpēm ir atsevišķa istaba.

Liene «PDz» arī atklājusi, ka viņai ļoti patīkot kurpes, tādēļ tām gribētu atvēlēt īpašu vietu. Visbiežāk apavus viņa iegādājoties Amerikā.

Skatuves māksliniece atklāj, ka, ja kāds apavu pāris iepatīkas, tad cenai nozīme esot vienīgi tad, ja tā pārsniedzot 300 dolārus. Parasti Liene Candy iegādājas 100 līdz 150 dolārus vērtas kurpes. Tomēr kolekcijā esot gan dārgākas, gan kurpes par 40 dolāriem.

Liene «PDz» stāsta, ka ar naudu neesot jāmētājas. Viņa esot taupīga, tomēr mēdzot sevi palutināt.

Komentāri (68)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu