Svētdien Vērmanes dārzā varēs uzzināt visu par interešu izglītības piedāvājumu Rīgā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Svētdien, 2.septembrī, Vērmanes dārzā no plkst.11.00 līdz 18.00 risināsies pasākums «Nāc un piedalies», kurā ikvienam interesentam, it īpaši bērniem un skolēniem, būs iespēja izraudzīties interešu pulciņu, kurā iesaistīties un darboties jaunajā mācību gadā, portālu «Apollo» informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Pasākumā «Nāc un piedalies» varēs iepazīties ar Rīgas bērnu un jauniešu interešu centru un sporta skolu piedāvājumu, uzzināt kādos pulciņos, treniņu nodarbībās iespējams iesaistīties un kāds ir to darba grafiks. Pasākuma laikā Vērmanes dārzā visu dienu uz lielās skatuves notiks koncerts, kurā uzstāsies Rīgas interešu izglītības pulciņu audzēkņi, parka teritorijā darbosies izzinošas, radošas darbnīcas, risināsies sporta spēles, kurās varēs iesaistīties ikviens interesents un nopelnīt kādu balviņu. Bērni un jaunieši pasākuma laikā bez maksas varēs izmantot arī piepūšamo atrakciju «Tīģeris». Vienlaikus parkā darbosies informācijas centrs, kurā būs pieejama informācija par interešu izglītības piedāvājumu Rīgā.

Šogad Rīgā darbosies 13 bērnu un jauniešu centri, kas piedāvā iespēju iesaistīties dejošanā, dziedāšanā, tehniskās jaunrades, sporta un vides zinību nodarbībās, teātra studijās. Profesionālās ievirzes interešu izglītību iespējams apgūt 11 bērnu un jaunatnes sporta skolās, deviņās mūzikas un mākslas skolās. Tāpat plaša interešu izglītības programma tiek piedāvāta Rīgas kultūras centros un vispārizglītojošajās skolās.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu