Āboltiņa īsziņā piedraudējusi Dzintaram (288)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Nacionālās apvienības līderis Raivis Dzintars otrdien saņēmis draudīgu īsziņu no «Vienotības» līderes un parlamenta spīkeres Solvitas Āboltiņas, vēstī portāls «pietiek.com».

Naidīgā īsziņa esot sūtīta kontekstā ar abu koalīcijas partneru domstarpībām referendumu ierobežojumu sakarā, taču šis nav vienīgais iemesls, kas pēdējā laikā sarežģījis abu partiju attiecības, raksta portāls.

Dzintars trešdien sarunā ar portālu nav noliedzis, ka draudīgu īsziņu tiešam saņēmis, tomēr atteicās citēt precīzu ziņas tekstu.

«Šādas tiesības ir tikai ziņas sūtītājai Āboltiņas kundzei. Bet būtība tāda tiešam bija – tos, kuri melojot, nosper zibens,» stāstīja Dzintars.

Āboltiņa trešdien neatbildēja uz portāla ar īsziņas starpniecību nosūtīto jautājumu, vai Dzintaram sūtījusi šāda satura īsziņu un vai ar to, viņasprāt, nav pārkāpusi Saeimas deputātu ētikas kodeksa normas.

«Pie dažāda veida brīdinājumiem, mājieniem un draudiem esmu pieradis. Acīmredzot Solvitu Āboltiņu saniknoja mans apgalvojums «Latvijas Avīzē», ka «Vienotības» atteikšanās grozīt Satversmes 73. pantu faktiski ļāva īstenoties PCTVL referenduma plānu pašreizējam minimumam – tūdaļ CVK tiks iesniegti 10 000 parakstu par to, lai visiem nepilsoņiem automātiski piešķirtu pilsonību,» kontekstu, kādā, viņaprāt, Āboltiņa sūtījusi šo brīdinājuma īsziņu, skaidroja Dzintars.

<em>Āboltiņa: NA apzināti maldina sabiedrību.</em>

Komentāri (288)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu