Ošlejs: Līgums jāpagarina un jāatbalsta «Vitronic» finansiāli (182)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lai gan autoeksperti notiekošo ap fotoradaru ieviešanu dēvē par nekaunīgu biznesu un bardaku, uzņēmējs Jānis Ošlejs domā, ka līgumu vajag pagarināt un finansiāli jāatbalsta «Vitronic».

Laikrakstam «Neatkarīgā» autoeksperts Arnis Blodons sacījis, ka fotoradari ir nekaunīgs bizness. «No visa tā labumu gūst konkrēti cilvēki, un ar ceļu drošību tam noteikti nav nekāda sakara.»

Skaitļi rāda, ka bojāgājušo skaits un pārkāpumu skaits nav samazinājies – tad, kur ir pierādījumi tam, ka radari ir labs risinājums? Tāpat joprojām radari ir vietās, kur maz sakara ar satiksmes drošību.

«Šodien pabraucu garām četriem radariem – divi no tiem bija mežā. Kāda jēga no tiem? Ja nu vienīgi pelnīšanai,» sarunā ar avīzi secina Latvijas Automobiļu federācijas pārstāvis Viesturs Saukāns, nosaucot notiekošo par bardaku.

Savukārt Ošlejs domā, ka līgumu vajag pagarināt un finansiāli atbalstīt «Vitronic», jo projekta mērķis ir sasniegts: autovadītāji brauc lēnāk. Tas, ka uzņēmējs grib arī nopelnīt, nevis ciest zaudējumus, arī esot tikai saprotami.

Pārējie aptaujātie gan neuzskata par īpaši savienojamu satiksmes drošību un pelnīšanu.

Komentāri (182)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu