Pēc «Dinamo» spēles līdzjutēji ilgstoši izsvilpj Āboltiņu (913)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Trešdienas vakarā pēc hokeja spēles, kurā Rīgas «Dinamo» komanda izcīnīja «Latvijas Dzelzceļa» (LDz) kausu, neaptīkamus brīžus piedzīvoja Saeimas spīkere Solvita Āboltiņa (V). Līdzjutēji politiķi nežēlīgi izsvilpa.

Pēc spēles apbalvošanas ceremonijā runu teikt bija aicināta Āboltiņa, taču viņa vairākas minūtes nevarēja uzsākt sakāmo. Sākumā viņu ilgstoši izsvilpa, bet tad atklājās, ka nestrādā arī mikrofons.

Vairākkārt līdzjutēji tika aicināti respektēt runas teicēju, pretējā gadījumā apbalvošanas ceremonija var tā arī nesākties.

Pēc tam, kad Āboltiņa tomēr saņēmās uzsākt runu, viņa līdzjutējiem sacīja, ka arēnā ir tikai hokeja fans, nevis politiķe. Šie vārdi gan nemazināja ūjināšanu arēnas tribīnēs.

Pēc Āboltiņas uzrunu teica LDz šefs Uģis Magonis, kura sejas vaibstos bija lasāms apjukums un dusmas par fanu reakciju.

Kad oficiālās personas bija beigušas sakāmo, līdzjutēji skaļi pateicās pretinieku komandai par spēli.

Pazīstamais sporta žurnālists Armands Puče tviterī raksta: «Ja Āboltiņu hokeja laikā izsvilpj, tad Latvija patiešām sāk atgūties no krīzes...».

Savukārt žurnāliste Nelija Ločmele notikušo komentēja šādi: ««Dinamo» fani Saeimas spīkerei vārdu dot negribēja, tas ierakstā no arēnas bija nepārprotami. Varbūt politiķi, uzķers, ka nav šādi jāzīmējas».

Jāatgādina, ka savulaik līdzjutēji sporta spēļu laikā izsvilpa toreizējo premjeru Aigaru Kalvīti. Tas notika pirms Latvijas basketbola izlases mača pret Lietuvas valstsvienību pirms pieciem gadiem. Toreiz vairāk nekā 10 000 skatītāju runas laikā ilgstoši izsvilpa Kalvīti.

Komentāri (913)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu