«Dinamo» oficiāli lauž līgumu ar Luseniusu (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas «Dinamo» šodien pēc abpusējas vienošanās pārtrauca līgumattiecības ar somu uzbrucēju Niklasu Luseniusu, kuram bija līgums ar klubu vēl uz nākamo sezonu, vēsta vienība.

Par to, ka Luseniuss vairs nespēlēs Rīgas «Dinamo» rindās, jau otrdien preses konferencē pēc tradicionālā «Latvijas Dzelzceļa» (LDz) kausa izcīņas mača pavēstīja galvenais treneris Peka Rautakalio, un toreiz tas bija jaunums arī «Dinamo» preses sekretāram Jānim Stepītim.

Trešdien Stepītis sarunā ar aģentūru LETA pastāstīja, ka Luseniuss no rīta trenējies ar Rīgas «Dinamo» komandu un vēl nekādi oficiāli soļi saistībā ar iespējamo viņa atlaišanu nav veikti. Neko sīkāk Stepītis trešdien gan komentēt nevēlējās, sakot, ka tad, kad kaut kas būs oficiāli zināms, par to būs informācija vienības mājaslapā.

Luseniuss Rīgas «Dinamo» komandai pievienojās pirms pagājušās sezonas, noslēdzot divu gadu līgumu. Pirms tam rīdzinieki viņu izvēlējās 2010. gada jauno spēlētāju draftā.

Pagājušajā sezonā 23 gadus vecais soms 60 KHL spēlēs guva vienus vārtus un izdarīja 17 rezultatīvas piespēles, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +4.

NHL draftā Luseniusu ceturtajā kārtā ar kopējo 115. numuru izvēlējās Atlantas «Thrashers» komanda, bet pirms pievienošanās Rīgas klubam viņš bija spēlējis vienīgi Somijas komandā Tamperes «Tappara».

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu