Zinību dienā policija rīkos aktivitātes skolēniem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zinību dienā - 1.septembrī - Valsts policijas (VP) darbinieki Vērmanes dārzā rīkos dažādas aktivitātes bērniem un skolēniem. Pasākumā būs bērnu radošās darbnīcas, tuvcīņas paraugdemonstrējumi, iespēja noņemt savu pirkstu nospiedumus, apskatīt policijas motociklus un ekipējumu, kā arī uzzināt interesantus faktus par policijas darbu.

VP Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis sacīja, ka sestdien, 1.septembrī, Vērmanes dārzā no plkst.15 līdz 18 būs "Policijas iela". Tajā būs atvērtas bērnu radošās darbnīcas, kurās apmeklētāji varēs pārbaudīt savas zināšanas par policijas darbu un drošības jautājumiem. Apmeklētājiem būs iespēja apskatīt policijas motociklus, tāpat notiks arī policijas ekipējuma demonstrēšana. Lai atsvaidzinātu zināšanas par uzvedību uz ceļa, strādās arī satiksmes regulētājs.

Ar tuvcīņas paraugdemonstrējumiem uzstāsies Speciālo uzdevumu bataljons, savukārt kinologu dienesta pārstāvji piedāvās iespēju tikties ar dienesta suņiem, tās laikā akcentēta tiks savstarpējā socializācija un draudzība. Bērni varēs piedalīties pat suņu apmācības procesā - turēt tos pavadā, rādīt komandas.

Darbosies arī Ekspertīžu birojs, kas apmeklētājiem parādīs, ko policijas eksperti dara nozieguma izdarīšanas vietā, kā tiek gūti pierādījumi, kā arī ļaus iesaistīties pirkstu nospiedumu un pēdu atlējumu radīšanas procesā.

Ikviens apmeklētājs kopā ar policijas tēliem Runci Rūdi un Bebru Bruno varēs apmeklēt piedāvātās atrakcijas, kuru apmeklēšanas laikā būs iespēja aizpildīt interaktīvu karti un saņemt "Policijas drauga pasi".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu