Sestdien Biķerniekos bez «Ferrari», «Team Russia GT» atsauc dalību (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: club-gt.com

Gaidāmajās izturības sacensībās «1000km Grand Prix Riga» dalību atsaukusi Krievijas komanda «Team Russia GT», tā oficiālo informatīvo atbalstītāju «Apollo» informēja pasākuma organizatori.

Situāciju komentē «Team Russia GT» komandas braucējs Aleksejs Vasiļjevs: «Vēlos atvainoties sacensību rīkotājiem, konkurentiem, visvairāk skatītājiem par doto cerību ieraudzīt mūsu «Ferrari F430 Challenge» automašīnas. Startam Rīgā gatavojāmies tikpat nopietni kā Krievijas čempionāta posmam, diemžēl tehnika mūs šoreiz pievīla,» skaidro pārstāvis.

«Vēl vakar veicām pēdējos treniņbraucienus, bet tad mehāniķi atklāja motora defektu, kuru visas nakts laikā tā arī neizdevās novērst. Diemžēl, remonts aizņem pārāk daudz laika un uz sacensībām Rīgā nepaspēsim. Bijām plānojuši cīnīties par uzvaru un krāt vērtīgu pieredzi, tomēr ne vienmēr plānotais izdodas.»

Sacensību rīkotājs Raimonds Strokšs uzsver, ka «Team Russia GT» lēmums nekādā mērā neietekmēs sacensību norises grafiku, un aicina visus auto un moto sporta interesentus ar savu klātbūtni atbalstīt sportistus un pavadīt notikumiem bagātu dienu Biķerniekos.

Plašāka informācija par sacensībām, to norisi un dalībniekiem «1000km.lv» un «apollo.lv».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu