Nedēļas horoskops: 3. – 9. septembris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nedēļas horoskops: 3. – 9. septembris

  • AUNS Šonedēļ zvaigznes iesaka būt apdomīgākam savā rīcībā. Sevišķi piesardzīgam jābūt naudas jautājumos. Ja veic juridiska rakstura darbības, pārliecinies vai ievēro visas nepieciešamās formalitātes. Attiecībās ar apkārtējiem būsi dzīvespriecīgs un atklāts. Iespējams, gados vecākie un pieredzējušākie kolēģi sniegs tev vērtīgus padomus. Mājas dzīvē tieksies pēc miera un klusuma. Brīvdienas centīsies pavadīt pēc iespējas aktīvāk.
  • VĒRSIS Daudz laika veltīsi pārdomām par savu turpmāko nākotni. Var dzimt patiesi perspektīvas idejas. Saskarsmē ar apkārtējiem centīsies apmainīties viedokļiem, smelties jaunu pieredzi. Kādam no zīmes pārstāvjiem var izdoties piesaistīt jaunus sadarbības partnerus. Pastiprināsies interese par filozofiskām lietām. Kopumā veiksmīga un krāšņiem notikumiem bagāta nedēļa.
  • DVĪŅI Tieši finansiāla rakstura sarežģījumi var traucēt ieceru realizēšanai. Zvaigznes iesaka nesteigties ar parādsaistībām, labāk meklēt papildus ienākumu avotus. Nav izslēgts, kāds no radinieku loka varētu palīdzēt tev šajā jautājumā. Lai nenodarītu pāri savai veselībai, svarīgi būt apdomīgākam ar darba slodzi un apzināties savas patiesās iespēju robežas. Privātajā dzīvē tevi gaida panākumi. Piemērots periods, lai risinātu attiecību jautājumus.
  • VĒZIS Ja vien ļausi, tavā dzīvē ienāks patīkamas pārmaiņas. Centies būt atvērtāks pret visa veida novitātēm. Brīžiem aizdomāsies par dzīves jēgu un savu vietu zem saules. Kopumā būsi emocionāls un apkārt notiekošās lietas uztversi ļoti jūtīgi. Lai neiedragātu savus panākumus darba jomā, centies atturēties no liekām kaislībām un turēt sevi rāmjos. Brīvdienās ļaujies sev tīkamam atpūtas veidam.
  • LAUVA Veiksies lietās, kuras skar finanses. Nav izslēgts, radīsi itin vieglu viedu kā gūt papildus peļņu. Svarīgi nopelnīto uzreiz neiztērēt savām iegribām, bet gan izveidot kaut nelielu uzkrājumu. Šonedēļ iespējami ārzemju braucieni un dažādas tikšanās, kuras var pavērt tev jaunas izaugsmes iespējas. Ģimenes lietās būsi ļoti gādīgs pret saviem tuvajiem, sevišķu uzmanību veltiet savām atvasītēm.
  • JAUNAVA Iegūs tie, kuri nesēdēs rokas klēpī salikuši, bet gan aktīvi centīsies pierādīt sevi. Nav izslēgts, vari izlemt pamēģināt savus spēkus pavisam jaunā darbības lauciņā. Galvenā panākumu atslēga būs uzdrīkstēšanās un spēja turpināt iesākto, neskatoties uz sarežģījumiem un apkārtējo skepsi. Mīļotais cilvēks labi pratīs iedvesmot un morāli atbalstīt tevi. No savas puses centies atturēties no tuvinieku kritizēšanas.
  • SVARI Neļauj nebūšanām attiecībās ietekmēt tavus profesionālos panākumus. Centies nopietnāk koncentrēties saviem tiešajiem pienākumiem un nodalīt darbu no privātās dzīves. Iespējams, šonedēļ ne reizi vien ieslīgsi nopietnās sarunās ar otro pusīti. Jo atklātāks un patiesāks būsi pret partneri, jo lielākas cerības sekmīgi atrisināt radušos sarežģījumus. Var aktualizēties ar mantojumiem, tieslietām saistīti jautājumi.
  • SKORPIONS Būsi ļoti noteikts un labi izpratīsi esošo situāciju, līdz ar ko spēsi pieņemt nekļūdīgus lēmumus. Lieti noderēs tava mērķtiecība un priekšnojauta. Šonedēļ tev padosies arīdzan jaunu zināšanu apguve, tātad vari droši īstenot profesionālo iemaņu pilnveidošanu. Var aktualizēties ar apdrošināšanu, nekustamo īpašumu saistīti jautājumi. Ģimenes dzīvē pats svarīgākais veltīt pienācīgi daudz laika savam partnerim!
  • STRĒLNIEKS Ja pratīsi sadzīvot ar mainīgajiem apstākļiem un atturēties no pārlieku emocionālas attieksmes, pastāv labas iespējas gūt panākumus. Vajadzētu koncentrēt visus savus spēkus viena noteikta darba veikšanai un nenovērst uzmanību ar blakus lietām. Saskarsmē ar priekšniecību esi lietišķs un izturies atbildīgi pret dotajiem solījumiem. Brīvdienās radīsies lieliskas iespējas atpūtināt savu nervu sistēmu.
  • MEŽĀZIS Nedēļa kopumā būs izdevusies. Spēsi gūt priekšniecības atzinību par labi paveiktu darbu. Komunicējot ar apkārtējiem nav ieteicams likt lietā kritiskas piezīmes. Vislabāk savu viedokli paturēt pie sevis, jo īpaši, ja nonāc saskarsmē ar citādi domājošiem. Iespējami gan tuvāki, gan tālāki braucieni. Nonākot citā vidē, tev var diezgan nopietni mainīties attieksme pret esošo situāciju. Nav izslēgts, gūsi atbildi uz sen uzdotu jautājumu.
  • ŪDENSVĪRS Pamatā tava uzmanība būs koncentrēta uz ģimenes lietām, kurās var norisināties būtiskas pārmaiņas, dzimt jauni plāni. Vēlams ieklausīties gados vecāku cilvēku padomos, sevišķi, ja pats neesi īsti drošs par savu izvēli. Profesionālajā jomā tev nesagādās nekādas grūtības paveikt iecerētos darbus, taču uz jaunām virsotnēm pagaidām netēmēsi. Svarīgi uzturēt pēc iespējas labākas attiecības ar kolēģiem.
  • ZIVIS Daudz laika pavadīsi meklējot aizraujošas nodarbes un cilvēkus, ar kuriem kopīgi tajās piedalīties. Lai īstenotu iecerētās lietas, būsi gatavs tērēt ne mazums sava laika un līdzekļu. Kopumā piemērota nedēļa, lai dotos ārpus valsts robežām. Attiecībās ar mīļoto vēlams gūt lielāku stabilitātes momentu un nepieņemt sasteigtus lēmumus. Brīvdienās centies pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar partneri.
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu