Cauņam trauma; CSKA kompensācijas laikā izkrīt no UEFA Eiropas līgas (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ļoti neveiksmīga UEFA Eiropas līgas turnīra futbolā kvalifikācijas play-off kārtas atbildes spēle ceturtdien izvērtās Latvijas pussargam Aleksandram Cauņam un viņa pārstāvētajai Krievijas komandai Maskavas CSKA.

Pagājušā gada Latvijas labākais futbolists jau 12. minūtē atstāja laukumu traumas dēļ, bet CSKA, pateicoties ielaistiem vārtiem kompensācijas laika otrajā minūtē, ar 0:2 (0:1) savā laukumā piekāpās Zviedrijas klubam Stokholmas AIK.

Tā kā pirmajā mačā CSKA izbraukumā uzvarēja ar 1:0, divu spēļu summā Krievijas klubs piekāpās ar 1:2, bet Eiropas līgas grupu turnīru sasniedza AIK futbolisti.

Pirmos vārtus CSKA komanda zaudēja jau sestajā minūtē, kad Cauņa vēl atradās laukumā, precīzi sitot Ganas spēlētājam KvamēKarikari, bet cīņas 93. minūtē par varoni kļuva Martins Lorentzons.

Zīmīgi, ka visa mača gaitā tieši CSKA komandai bija izteikts pārsvars.

Kā ziņots, Cauņa guvis vārtus divās Krievijas premjerlīgas spēlēs pēc kārtas. Pēc nedēļas Latvijas izlasei gaidāma pirmā spēle Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā, bet pagaidām nav skaidrs vai Cauņa varēs tajā valstsvienībai palīdzēt.

CSKA komanda ļoti neveiksmīgi aizvadīja pagājušās sezonas Krievijas čempionāta trešo apli un pēdējā kārtā zaudēja kopvērtējuma otro vietu, kas līdz ar to vienībai šosezon liedz startēt UEFA Čempionu līgā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu