Kas bija latviešu meitene, kuru izvēlējās Lady Gaga? (48)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Daudziem, kuri bija klāt, Lady Gaga koncerts vēl ir spilgtā atmiņā. Daudzi atceras jauko pārsteigumu, kad Lady Gaga uz skatuves aicināja kādu savu fani. Šī meitene ar pamanāmo - koši zaļo parūku bija 11 gadus vecā Annija Tīna Kukuka. Žurnāls «Privātā Dzīve» ļauj uzzināt vairāk par meiteni, kura kļuvusi par to laimīgo «mazo monstru», kuru no tūkstošgalvīgā pūļa izvēlējās Lady Gaga.

Annijai Tīnai šis bijis jau otrais slavenās popzvaigznes koncerts, jo pirms diviem gadiem viņa bijusi uz Gagas koncertu Polijā.

Pie ieejas Annijai un draudzenēm izlīdzējis apsargs, atklājot, ka jāiet pie 5. vārtiem un jāsaka «We are the little monsters» (Mēs esam mazie monstri), tad meitenes tikušas ielaistas «Mazo monstru sektorā» pie pašas skatuves.

Jautāta - kā tikusi pie košā vizuālā tēla - meitene atklājusi, ka saģērbusi un sakrāsojusi viņu mamma, kura esot friziere. Sākotnēji gribējušas taisīt no matiem banti, bet tad sapratušas, ka tādas būšot jau daudzām meitenēm.

«PDz» Annija stāstījusi, ka viņai šķitis, ka Lady Gaga uz viņu skatījusies vairāk kā uz citiem pirms zīmīgā brīža - vairākas reizes viņu acu skatieni satikušies. Kad Gaga aicinājusi mazo fani uz skatuves, Annija nespējusi noticēt, vai tiešām aicina viņu? «Taču, kad viņa paziņoja: «Yes, with the green head!», man atlika tikai pie sevis noelsties - ak Dievs, tā patiešām esmu es!» klāstījusi Annija.

Apsargi pārcēluši meiteni pāri nožogojumam un tā viņa tikusi uz skatuves. «Tas bija tī-ī-īk forši! Tas pavisam noteikti ir labākais, kas ar mani noticis! Jutos vienkārši perfekti! Brīdī, kad Lady Gaga ar mani nostājās skatuves vidū, pēkšņi uz skatītājiem tika palaista spilgta gaisma, un es visus viņus redzēju. To bija tī-ī-īk daudz!» Ieraudzītais skats Annijai bijis liels, pozitīvs šoks.

«PDz» vaicāja, kā bijis ar runāšanos ar popzvaigzni, jo video šķitis, ka Annija ne gluži visu sapratusi, tomēr meitene atklāj, ka sapratusi visu - vienkārši bijis milzīgs uztraukums.

Visus, protams, interesēja, kas noticis, kad abas nolaidušās zem skatuves. Annija atklājusi, ka Lady Gaga paņēmusi viņu klēpī. Kad ar mazo liftiņu abas nolaidušās zem skatuves, Gaga meiteni kārtīgi sabučojusi un samīļojusi. «Es tiku uzaicināta arī uz beksteidžu, taču neaizgāju, jo man bija jādodas mājās,» stāstījusi apzinīgā fane.

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu