M.Rēdlihs: Tagad no manis gaida kļūšanu par uzbrukuma līderi (34)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas «Dinamo» šosezon ir ļoti labs sastāvs, kas spējīgs sasniegt augstus rezultātus, uzskata vienības bijušais uzbrucējs Miķelis Rēdlihs.

Rēdlihs Rīgas «Dinamo» pārstāvēja pirmās četras KHL sezonas un iepriekšējā kļuva par tās rezultatīvāko spēlētāju, bet tagad viņš ir pārgājis uz atjaunoto Jaroslavļas «Lokomotiv» komandu.

«Rīgas «Dinamo» šogad ir ļoti laba komanda - viņiem ir spēcīgi spēlētāji un būs laba sezona,» sarunā ar aģentūru LETA izteicās Rēdlihs. «Par ārzemniekiem man ir vienalga, bet lielākais prieks par daudzajiem sastāvā esošajiem jaunajiem latviešu puišiem. Viņi pašaizliedzīgi cīnās un, cerams, turpinās progresēt. Labi, ka treneris dod iespēju viņiem spēlēt.»

Kā ziņots, Rīgas «Dinamo» un «Lokomotiv» šonedēļ divreiz savā starpā spēkojās tradicionālajā «Latvijas Dzelzceļa» (LDz) kausā. Otrdien pamatsacensībās «Lokomotiv» izcīnīja uzvaru ar 4:1, bet dienu vēlāk turnīra finālmačā rīdzinieki bija pārāki ar 3:1.

Šos divus mačus Rēdlihs sāka «Lokomotiv» komandas ceturtajā maiņā, kurā viņam bija piesaistīti divi jaunie uzbrucēji.

«Treneris maiņas bieži mētā, un vēl ne reizi neesmu aizvadījis divas spēles pēc kārtas ar tiem pašiem partneriem,» secināja latvietis. «Cenšos par to nedomāt un maksimāli labi sagatavoties sezonai. Tad jau redzēs, kā būs.»

Kopumā viņš izteica prieku, ka pēc četru gadu pārtraukuma atgriezies leģionāra statusā.

«Jaroslavļa ir forša pilsēta, un komanda laba. Arī ar organizāciju viss kārtībā, tagad tikai man pašam jāspēlē,» uzsvēra uzbrucējs. «Piecu gadu laikā nekas nav mainījies, vienīgi tagad no manis gaida kļūšanu par uzbrukuma līderi. Iespējams, jutīšu lielāku spiedienu, bet esmu gatavs sevi maksimāli pierādīt.»

«Šosezon mēģināsim uzvarēt katrā spēlē un pēc iespējas tālāk tikt Gagarina kausā,» piebilda Rēdlihs.

Pirmo spēli jaunajā KHL sezonā «Lokomotiv» komanda aizvadīs 6. septembrī, kad izbraukumā spēkosies ar Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Novosibirskas «Sibirj» vienību.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu