«Kalev» – pasaules augstākā standarta šokolāde (10)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kalev

«Kalev» šokolādes fabrika ir atvērusi jaunu šokolādes virtuvi! Lai pārietu jaunā kvalitātē, ražotnes modernizācijā ir ieguldīti 3 miljoni eiro. Jaunā šokolādes virtuve padara «Kalev» produkciju ne tikai garšīgāku, bet arī paceļ tās kvalitāti līdz pasaules augstākās klases šokolādes līmenim. «Kalev» ražotās šokolādes konfektes klātas ar šokolādes glazūru, kas satur 100% dabīgo kakao sviestu.   Atgādinām, ka «Kalev» ir viens no retajiem mūsu reģiona saldumu ražotājiem, kas var lepoties ar unikālu priekšrocību – «Kalev» ražotie saldumi NESATUR transtaukskābes, konservantus un bīstamas pārtikas krāsvielas – tā dēvētās azokrāsvielas!  

Uztura speciālisti jau ir augstu novērtējuši hidrogenēto augu tauku izņemšanu no «Kalev» fabrikā ražotajiem saldumiem, kas apliecina to, ka «Kalev» ražošanas līmenis sasniedzis augstus kvalitātes standartus. 25. aprīlī «Kalev» atvēra jauno šokolādes virtuvi – vismūsdienīgāko Ziemeļvalstīs. Jaunās iekārtas un ieviestā tehnoloģija ļauj īstenot pasaules līmeņa šokolādes ražošanu. Šokolādes fabrikas atjaunināšanas gaitā «Kalev» nomainīja visu šokolādes ražošanai nepieciešamo aprīkojumu – t.s. šokolādes virtuvi. Jaunās iekārtas nāk no Šveices kompānijas „Bühler», kas ir pasaulē lielākais šokolādes ražošanas iekārtu ražotājs. „Bühler» piegādātās iekārtas izmanto apmēram 65% pasaules šokolādes ražošanai, un tās lieto visi nozīmīgākie saldumu ražotāji pasaulē.

TRANSTAUKSKĀBĒM – NĒ! «Kalev» šokolādes fabrika jau kopš 2010. gada septembra ir atteikusies no hidrogenēto augu tauku lietošanas visos uzņēmumā ražotajos saldumos. Tas kļuva ne tikai par revolucionāru soli, bet arī par pirmo posmu «Kalev» kvalitātes standartu paaugstināšanai, kas tiek turpināta joprojām. Šokolādes izejvielas – kakao sviests un kakao masa – tiek iegādātas no vadošajiem kakao pupiņu pārstrādātājiem, kuri specializējas šajā procesā un kuru pārstrādes fabrikas atrodas šokolādes izcelsmes valstī – Ganā. Savukārt «Kalev» šokolādes meistari gādā, lai pie patērētājiem nonāktu garšīgākais, ko var pagatavot no 100% kakao sviesta!

AS «Kalev» ir Igaunijas lielākais un senākais konditorejas ražošanas uzņēmums, kurš 1806. gadā uzsāka darbību Tallinā. «Kalev» šokolādes fabrikas galvenais darbības virziens vērsts uz šokolādes un konditorijas izstrādājumu ražošanu. Uzņēmuma galvenie eksporta tirgi atrodas Baltijas valstīs, Skandināvijas valstīs un Krievijā. «Kalev» produkcija pazīstama ar tādiem zīmoliem kā «Kalev», «Draakon», «Mesikäpp», «Linda», «Kalevipoeg» un citiem.

http://www.kalev.lv/

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu