Skolas gaitas šogad sāks arī valsts pirmā pāra dēls (96)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Mācības pirmajā klasē šogad sāks arī valsts pirmā pāra - Valsts prezidenta Andra Bērziņa un viņa dzīvesbiedres Daces Seisumas - dēls Kristaps Andris. 

Prezidenta darba kārtība liecina, ka pirmajā skolas dienā, kas šogad iekrīt 3.septembrī, Valsts prezidents Andris Bērziņš saistībā ar dēla skolas gaitu sākumu dienas pirmajā pusē kopā ar ģimeni piedalīsies pirmajai skolas dienai veltītajos svinīgajos pasākumos.

LETA jau ziņoja, ka Valsts prezidents Zinību dienas apsveikumā skolotājiem vēl izturību un gandarījumu, skolēniem - neatlaidību, zinātkāri, mērķtiecību un centību.

«Zināšanas ir atslēga dzīvei un ceļš personības izaugsmei. Tās paver visas durvis un ieved mūs cilvēces augstāko sasniegumu pasaulē. Tas, ko mēs zinām, pieder tikai mums pašiem, sniedzot visplašākās iespējas profesijas izvēlē un veidojot cilvēkā personību, kas patstāvīgi un neatkarīgi pieņem savas dzīves nozīmīgākos lēmumus,» saka valsts pirmā persona.

Komentāri (96)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu