Policija aiztur divus rūdītus spogulīšu zagļus (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Ceturtdien policisti Rīgā aizturēja divus vīriešus aizdomās par desmit atpakaļskata spoguļu zādzībām no piecām automašīnām Brasas teritorijā. Iespējamie zagļi bija nolūkojuši BMW un «Mercedes» markas automašīnu spogulīšus.

Kā portāls «Apollo» uzzināja Rīgas policijā, ceturtdien likumsargi saņēma izsaukumu uz Krišjāņa Valdemāra ielas apkārtni, kur kāds apsardzes darbinieks bija pamanījis divus aizdomīgus vīriešus, zogot spoguļus no automašīnām.

Apsargs bija novērojis, ka zagļi apzog automašīnu un spogulīšus nes uz kādu pamestu ēku, kur tos paslēpj un vēlāk dodas pie citas automašīnas, lai nozagtu nākamos spogulīšus.

Ierodoties notikuma vietā, likumsargi aizturēja 1966. un 1970.gadā dzimušus vīriešus. Kādā neapdzīvotā mājā policisti atrada desmit automašīnu atpakaļskata spoguļus no BMW un Mercedes markas automašīnām.

Policijas darbinieki jau ir noskaidrojuši visu atrasto spogulīšu likumīgos īpašniekus.

Abi aizdomās turamie jau agrāk vairākkārt sodīti par zādzībām, miesas bojājumu nodarīšanu un citiem likumpārkāpumiem. Vecākais no viņiem iepriekš sodīts astoņas reizes, jaunākais - četras reizes.

Policisti sākuši kriminālprocesu pret aizturētajiem vīriešiem un turpina izmeklēšanu, lai noskaidrotu vai aizdomās turētie nav vainojami arī citās līdzīgās zādzībās.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu