Policija atklāj tikai vienu bankas aplaupīšanas versiju (57)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Iespējams, cilvēks bija tik ļoti izmisis, ka skaidrā dienas laikā nolēma aplaupīt bankas filiāli. Šī ir tikai viena versija, kāpēc kāds vīrietis veica laupīšanu «SEB bankas» filiālē Valkā.

Kā Latvijas Televīzijai atklāja policijā, par notikušo izvirzītas vairākas versijas, taču tikai vienu likumsargi atklāj sabiedrībai.

Tiek pieļauts, ka vīrietis, kurš nebija maskā, skaidrā dienas laikā iegāja bankā un veica laupīšanu, jo bija ļoti izmisis. Šī bijusi pēdējā iespēja tikt pie naudas.

Gan bankas darbinieki, gan policijā norāda, ka vīrietis rīkojies pārdroši, jo noziegumu veica dienas vidū, turklāt līdzās bankai ir pietura, kurā bijuši daudz cilvēku.

Kā ziņots, ceturtdien ap plkst.14 aplaupīta «SEB bankas» filiālē Valkā, Rīgas ielā.

Bankā iegāja vīrietis un, piedraudot bankas darbiniecei ar pistolei līdzīgu priekšmetu, pieprasīja atdot naudu.

Laupītājs bijis 20 līdz 30 gadus vecs, 175-180 centimetrus garš, kalsnas miesas būves. Vīrietis bija ģērbies gaišas krāsas sportiska stila jakā, gaišās biksēs un sporta kurpēs. Uzbrucējam galvā bija cepure ar nadziņu, uz muguras neliela izmēra mugursoma, bet rokās - mape.

Policijā sākts kriminālprocess par laupīšanas faktu. Nolaupītās naudas apmērs vēl tiek precizēts.

Policija aicina visus, kas var sniegt informāciju par notikušo laupīšanu, bankas apkārtnē vai pilsētā ievērotu aizdomīgu personu, aicina informēt policiju, zvanot uz tālruņa numuru 110, vai vērsties personīgi tuvākajā policijas iecirknī.

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu