Pludmales volejbolisti Regža/Āboliņš iekļūst izslēgšanas spēlēs PČ junioriem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Haralds Regža un Armands Āboliņš piektdien ar uzvaru noslēdza pasaules junioru čempionāta apakšgrupu kārtu.

P apakšgrupas pēdējās, trešās kārtas cīņā ar 7. numuru izliktie Latvijas pludmales volejbolisti ar 2-0 (21:14 un 21:19) pieveica Kristofu Dresleru un Lorensu Petutčnigu Dresleru no Austrijas, kuri turnīrā izlikti ar desmito numuru.

Kā ziņots, pirmajā mačā ceturtdien latvieši ar 1-2 (21:17, 18:21 un 11:15) zaudēja kanādiešiem Āronam Nusbaumam un Grantam O'Gormanam (26.), bet otrajā spēlē ar 2-0 (21:7 un 21:11) pārliecinoši pieveica Izraēlas sportistus Alonu Sanderoviču un Netanjelu Amiramu Ohanu (23.).

Apakšgrupas noslēgumā Regža/Āboliņš ar divām uzvarām trīs cīņās ieņēma otro vietu, iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Uzvaru šajā apakšgrupā ar trim panākumiem izcīnīja kanādieši, Austrijas duets ieņēma trešo vietu, bet izraēlieši palika pēdējā, ceturtajā pozīcijā.

Apakšgrupu uzvarētāji automātiski garantēja sev vietu labāko 16 dalībnieku skaitā, bet katras apakšgrupas otrās un trešās vietas ieguvēji aizvadīs cīņas ar citu apakšgrupu šo pašu vietu ieguvējiem. Tam volejbolistu duetam, kas apakšgrupā palika ceturtajā vietā, turnīrs beidzās ar dalītu 25. vietu.

Pagājušajā gadā Regža/Āboliņš pasaules junioru čempionātā piedzīvoja zaudējumu ceturtdaļfinālā. Tāpat viņi pērn tika pie sudraba Eiropas U-20 čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu