Traģiska avārija Ogres pusē: gājuši bojā trīs cilvēki (74)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caro/Scanpix

Ogres novada Meņģeles pagastā, piektdien automašīnai uzbraucot kokam, kas bija aizšķērsojis ceļu, bojā gājuši trīs cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Ceļu satiksmes negadījums noticis vakar ap plkst.17, kad kāds autovadītājs Ogres novada Meņģeles pagastā, vadot automašīnu «Volvo-V40», pa vietējā mēroga ceļu uzbrauca kokam, kas bija aizšķērsojis autoceļa.

Avārijā gāja bojā trīs cilvēki, bet divas personas ar dažādiem miesas bojājumiem tika nogādātas Ogres slimnīcā.

Kā aģentūrai LETA stāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša, slimnīcā nogādāti 11 gadus vecs zēns ar galvas traumu un aptuveni 50 gadus vecs vīrietis ar ribu lūzumiem un krūškurvja traumu.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 37 avārijas, kurās cietuši desmit cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 38 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 15 no tiem bija autovadītāji, 23 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 17 transportlīdzekļu vadītāji - astoņi autovadītājs un deviņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu