«Ģedovščina» igauņu stilā: miljonāra dēliem liek izrakt sev kapus (70)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Igaunijā pēdējās dienās plašu rezonansi izsaucis gadījums, kad, iespējams, diviem brāļiem armijā par it kā izdarītu pārkāpumu lika izrakt sev kapus, vēstī kaimiņvalsts mediji.

Kā vēstīja ziņu aģentūra BNS, Igaunijas Aizsardzības spēki divas nedēļas veica dienesta izmeklēšanu par diviem 21 gadu veciem dvīņubrāļiem, kas paziņoja, ka komandieri viņiem draudēja ar ieroci un nakts laikā lika sev izrakt kapu.

Rotas komandieris gan paskaidroja, ka brāļiem tāpat kā citiem iesauktajiem bijis jāapgūst prasmes pārvietoties un veidot ierakumus.

Piektdien Igaunijas prokuratūra paziņoja, ka negrasās uzsākt krimināllietu, jo nav nekādu pierādījumu, ka noticis noziegums.

Aizsardzības spēku komandieris brigādes ģenerālis Riho Terrass gan paziņoja, ka saistībā ar notikušo incidentu Igaunijas bruņotie spēki izdarīs nopietnus secinājumus.

Notikušais gan atsaucies arī Krievijas medijos, kas uzsver, ka abu cietušo brāļu tēvs ir pazīstams krievu izcelsmes miljonārs.

Komentāri (70)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu