Pāris piecus gadus apceļo pasauli; divas dienas pēc atgriešanās abi iet bojā (91)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caro/Scanpix

Traģisks liktenis piemeklējis kādu šveiciešu pāri, kas ilgus gadus ceļoja pa pasauli, apmeklējot bīstamas vietas, taču neilgi pēc tam, kad bija atriezušies mājās, abi gāja bojā muļķīgā negadījumā.

Kā vēstī britu mediji, Daniela Veisa un Daniels Olters piecus gadus ceļoja pa pasauli, apmeklējot planētas bīstamākās vietas Āzijā, Tuvajos Austrumos un Dienvidamerikā.

Lai arī abi 38 gadus vecie ceļotāji šo gadu laikā veiksmīgi izvairījušies no dažādiem negadījumiem un uzbrukumiem, liktenis pret abiem izrādījies visnotaļ bargs.

Divas dienas pēc tam, kad pāris bija atgriezies Šveicē no ilgstošā ceļojuma, viņi iekļuva negadījumā, kas laupīja abu dzīvības.

Pagājušās trešdienas rītā netālu no savas dzīvesvietas pāri notrieca vilciens. Vīrietis gāja bojā negadījumā vietā, bet sieviete mira nākamajā rītā slimnīcā.

Danielas māte pēc notikušā sacījusi, ka vienmēr uztraukusies par meitu, taču nevarēja iedomāties, ka tik traģiska nelaime var notikt līdzās drošākajai vietai pasaulē – mājām.

Zināms, ka pāris nemaz nebija domājis doties atpakaļ uz mājām, taču Danielai bija nepieciešams apmeklēt ārstu, salabot zobus.

Komentāri (91)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu