Cauņa varēs spēlēt jau svētdien Krasnodarā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pagājušā gada Latvijas labākais futbolists Aleksandrs Cauņa varēs palīdzēt Maskavas CSKA komandai svētdien paredzētajā Krievijas premjerlīgas čempionāta izbraukuma spēlē pret FK «Krasnodar», vēsta portāls «Bobsoccer.ru».

Kā ziņots, ceturtdien UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra play-off kārtas atbildes mačā Cauņa laukumu atstāja jau pēc desmit spēlētām minūtēm, kad bija saņēmis sitienu pa kājām.

«Viņš saņēma spēcīgu sitienu Ahileja [cīpslas] tuvumā, tomēr pagaidām vēl pāragri runāt par traumas nopietnību,» pēc cīņas atzina CSKA komandas galvenais treneris Leonīds Sluckis. «Piektdien viņam tiks veikta medicīniskās pārbaudes un viss noskaidrosies.»

Piektdien veiktajās pārbaudēs noskaidrojās, ka Cauņas trauma nav pārāk nopietna un jau sestdien viņš piedalījās CSKA komandas treniņā.

Kā zināms, Cauņa guvis vārtus divās Krievijas premjerlīgas spēlēs pēc kārtas.

Ceturtdien aizvadītajā cīņā CSKA kompensācijas laikā ielaistu vārtu dēļ ar 0:2 piekāpās Zviedrijas komandai Stokholmas AIK, summā ciešot neveiksmi ar 1:2. Līdz ar to AIK futbolisti kvalificējās UEFA Eiropas līgas apakšgrupu turnīram.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu