Cauņa atgriežas laukumā, palīdzot CSKA uzvarēt Krievijas premjerlīgas spēlē (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Neskatoties uz nedēļas vidū gūto traumu, Krievijas premjerlīgas čempionāta spēlē svētdien laukumā devās pagājušā gada labākais Latvijas futbolists Aleksandrs Cauņa, palīdzot Maskavas CSKA komandai izbraukumā ar rezultātu 1:0 (0:0) pārspēt «Krasnodar» vienību.

Cauņa maču uzsāka savas komandas pamatsastāvā, nospēlējot līdz 87. minūtei.

Vienīgos vārtus šajā cīņā 60. minūtē guva Nigērijas uzbrucējs Ahmeds Musa.

Kā ziņots, iepriekšējās divās Krievijas čempionātā kārtās Cauņa bija guvis pa vieniem vārtiem.

Savukārt ceturtdien CSKA UEFA Eiropas līgas spēlē, ielaižot vārtus kompensācijas laikā, piekāpās Zviedrijas komandai Stokholmas AIK, nekvalificējoties grupu turnīram. Šajā mačā Cauņa laukumu atstāja jau pēc desmit minūtēm, kad bija saņēmis sitienu Ahileja cīpslas tuvumā.

Ar 15 punktiem septiņās spēlēs CSKA Krievijas čempionāta kopvērtējumā nostiprinājās trešajā vietā, bet pa 16 punktiem izcīnījušas pagājušās sezonas čempionvienība Sanktpēterburgas «Zeņit» un Groznijas «Terek». Arī šīs komandas šajā kārtā izcīnījušas uzvaras - «Zeņit» piektdien ar 3:0 pieveica turnīra jaunpienācēju Saranskas «Mordovija», bet «Terek» ar 2:1 pārspēja Kazaņas «Rubin».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu