Skandāls: augstas amatpersonas dēls iet bojā mīklainos un pikantos apstākļos (77)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no "weibo.com"

Ķīnā skandālu izraisījusi kādas augsti stāvoša Ķīnas valdības Komunistiskās partijas politiķa dēla nāve autoavārijā apstākļos, kas varētu būt augstajai amatpersonai neglaimojoši, raksta «Daily Mail».

23 gadus vecais politiķa Linga Džihua dēls Lings Gu gāja bojā 18.martā - viņš zaudēja vadību pār automašīnu «Ferrari 458 Spider», kas avarēja Pekinas ziemeļos.

Šo traģēdiju visu laiku rūpīgi slēpusi valdība, jo avārijas apstākļi ir visai pikanti.

Policija, kas ieradās autokatastrofas vietā, secināja, ka Lings Gu gājis bojā notikuma vietā, bet viņa pavadones, no kurām viena bija puskaila, bet otra - pavisam kaila, guvušas smagus ievainojumus. Viena no viņām bija gandrīz pilnībā paralizēta.

Fotogrāfijas, kurās redzams viss, kas palicis pāri no automašīnas, klejo internetā, raisot spekulācijas, ka trijotne brauciena laikā spēlējusi pikantas seksa rotaļas.

Neoficiāla informācija liecina, ka arī augstās amatpersonas dēls bijis puskails un, lai slēptu viņa identitāti, mainīta viņa miršanas apliecība.

Ķīnas valdība kopš avārijas rūpīgi cenzējusi «Twitter» lietotāju komentārus, kas izteikuši minējumus par autoavāriju, tāpat meklētājprogrammās bloķēti vārdu salikumi «Ferrari», «Mazais Lings», «Princis Lings».

Traģēdijas detaļas ir apvītas ar noslēpumu plīvuri, kas pamatīgi satracinājis Ķīnas vidusšķiru, kuru aizvien vairāk kaitina augsti stāvošo amatpersonu glamūrā dzīve - dārgas automašīnas, izšķērdība utt.

Komentāri (77)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu