Pols Hegiss: Scientoloģijas baznīca bija izraudzījusies sievu Tomam Krūzam (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Režisors un bijušais scientoloģijas piekritējs Pols Hegiss apstiprinājis medijos izskanējušās baumas, ka reliģiskā grupa izraudzījusies sievu tās slavenākajam biedram Tomam Krūzam. 

Žurnāla «Vanity Fair» oktobra numurā apgalvots, ka neviennozīmīgi vērtētā Scientoloģijas baznīca 2004.gadā esot savedusi Krūzu kopā ar aktrisi Nazaninu Boniadi, taču Holivudas aktieris viņu pametis Keitijas Holmsas dēļ.

Krūzs to noliedza, taču Hegiss, kurš pirms trijiem gadiem paziņoja par aiziešanu no Scientoloģijas baznīcas, apgalvo, ka informācija esot patiesa.

«Mani satrieca tas, ka baznīcas vadošie biedri varēja tik vienkārši attaisnot cita biedra izmantošanu, ka viņi tik cietsirdīgi sodīja un pēc tam piespieda Boniadi klusēt,» godalgotais režisors teica izklaides portālam «Showbiz 411». «Viņi ne tikai draudēja, bet arī lika Boniadi kaunēties par sevi, kaut arī viņa rīkojās cilvēciski un paļāvīgi.»

Viņš norādīja, ka aktrise esot smagi pārdzīvojusi attiecību pārtrūkšanu ar Krūzu. Viņa esot mēģinājusi atgriezties baznīcā, taču 2010.gadā nolēmusi no tās aiziet.

«Esmu sastapis diezgan daudzus cilvēkus, kuri izjūt kaunu, taču baidās par to runāt,» viņš sacīja. «Lielākā daļa no viņiem ir parasti cilvēki, kas dzīvo bailēs no juridiskas, finansiālas vai personiskas atmaksas. Viņi baidās no neticami bagātas organizācijas, kas apgalvo, ka meklē taisnību, iedrošina cilvēkus, saliedē ģimenes, atbalsta neatkarīgu domāšanu un vārda brīvību un aizstāv cilvēktiesības. Es gribētu teikt, ka nesaprotu, kā biedri, no kuriem daudzi ir labi un inteliģenti cilvēki, spēj tīši izlikties nesaprotam, ja katru dienu redz tamlīdzīgus pierādījumus. Taču es pats atteicos to saprast vairāku gadu garumā, tāpēc saprotu, kādu kaunu izjūt Naza.»

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu