Jaunais seksa novirziens: wam–wet & wam–messy (61)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/cambiodefractal/

Pirmsākumi šim jaunajam seksa veidam ir meklējumi rietumu sabiedrībā. Tomēr arī pie mums jau sāk veidoties interešu grupas un savi fani.

Pulcējoties grupās, viņi ir smalki apģērbti vakarkleitās un uzvalkos, taču izvēlas mīlēties purvainās vietās un dubļu kūrortos un pavisam ne tādēļ, ka rūpējas par savu veselību.

Tātad, kas tas ir? Tā kā šī aizraušanās ir pavisam nesen radusies, tai pagaidām vēl nav izdomāti latviskojumi. Un sauc to par «wam». Izšķir divus dažādus «wam» novirzienus.

Pirmais saucas «wet», kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē – slapjš. Bez banālā seksa ūdenī, tas nozīmē arī nodarbošanos ar seksu slapjā apģērbā. Zinātāji apgalvo, ka vislabāk tādām nodarbēm izvēlēties apspīlētas drēbes no trikotāžas. Pie kam ne tikai vīrietim ir patīkami vērot savu daiļavu putu pilnā vannā bet arī pašas dāmas apgalvo, ka ārkārtīgi uzbudinās no slapjo zeķu un zīda kleitu pieskārieniem zem ūdens.

Otrs «wam» novirziens ir dubļi. To apzīmē ar tādiem vārdiem kā «messy» - patika just dubļus un netīrumus uz savas ādas un vienkārši «mud», kas arī tulkojumā ir tie paši dubļi. Lai cik tas neliktos dīvaini, ir daudz indivīdu, kuriem tik tiešām patīk nodarboties ar seksu tikko uzartā laukā, dubļainā peļķē vai purvā. Savukārt izklaides ezerā var apvienot gan ar «messy» gan «wet».

Kas tad īsti ir tie cilvēki, kuri aizraujas ar «wet&messy»? Lielākoties tie ir turīgi cilvēki, un, lai gan pats «wam» starp citiem seksa novirzieniem izceļas ar savu demokrātiskumu, ar to aizraujas jaunu piedzīvojumu meklētāji, eksperimentatori, kas neko jaunu nelaiž garām un cilvēki, kas lielu nozīmi piešķir maksimālai atbrīvotībai.

Kā saprast, kas tad īsti tanī visā ir tik patīkams un vai jums gribētos ko tādu izmēģināt, atliek tikai atcerēties sajūtas, kad esat pakļuvis siltā vasaras dienā bez lietussarga zem lietus vai prieku ar kādu bērnībā mēdzāt lēkāt pa dubļainām peļķēm, neraizējoties itin ne par ko savā dzīvē. Piedāvājat to partnerim un iegūstat jaunas seksa virsotnes!

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu