Kāda gulta, tāda seksuālā dzīve (43)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/halfanacre/

Jaunā aptaujā noskaidrots, ka violetu gultu īpašniekiem ir visaktīvākā seksuālā dzīve.

Kompānijas «Littlewoods» veiktajā aptaujā piedalījās 2000 briti.

Aptaujā noskaidrots, ka violetos toņos ieturētu gultu vai gultas piederumu īpašnieki nodarbojas ar seksu vidēji 3,49 reizes nedēļā, savukārt pelēkas gultas nerosina iekāri, jo to īpašnieki mīlējas vidēji 1,8 reizes nedēļā.

«Es vienmēr esmu teikusi - bēša guļamistaba noved pie bēšas seksuālās dzīves,» britu laikrakstam «Daily Mail» teica interjera speciālists Lorenss Levelins-Bovens. «To nu es nenovēlu nevienam.»

Aptaujā atklāts, ka cilvēki, kas guļ zīda palagos, ir seksuāli visaktīvākie - viņi nodarbojas ar seksu vidēji 4,25 reizes nedēļā.

Sarkanos, zilos, rozā vai melnos toņos ieturētu guļamistabu īpašnieki ir seksuāli aktīvi, jo tie mīlējas aptuveni trīs reizes nedēļā, liecina aptauja.

Turpretī zaļu un bēšu guļamistabu saimnieki ir starp seksuāli neaktīvākajiem, jo nodarbojas ar seksu mazāk nekā divas reizes nedēļā.

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu