Toms Krūzs noliedz, ka Scientoloģijas baznīca būtu izvēlējusies viņam sievu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Holivudas aktiera Toma Krūza advokāts noraidījis žurnālā «Vanity Fair» publicēto informāciju, ka Scientoloģijas baznīca izraudzījusies viņa klientam sievu. Kā ziņots, «Vanity Fair» oktobra numurā apgalvots, ka neviennozīmīgi vērtētā Scientoloģijas baznīca 2004.gadā esot savedusi Krūzu kopā ar aktrisi Nazaninu Boniadi, taču aktieris viņu pametis Keitijas Holmsas dēļ. 

Kad Boniadi pārkāpa konfidencialitātes līgumu, pastāstot draugiem par attiecībām ar mūzikla «Top Gun» («Labākais šāvējs») zvaigzni, Scientoloģijas baznīcas pārstāvji esot likuši viņai mazgāt tualetes ar zobu birsti un darīt citas apkaunojošas lietas, teikts rakstā.

Tikai dažas stundas pēc tam, kad Scientoloģijas baznīcas pārstāvis oficiālā paziņojumā iebilda pret publicēto informāciju, advokāts Berts Fīldss intervijā kino industrijas žurnālam «The Hollywood Reporter» teica, ka raksts esot «garš, garlaicīgs un nepatiess».

»«Vanity Fair» raksts būtībā ir vecu, tenku lapeļu saražotu baumu atražošana, kurā citēti vieni un tie paši viltus «avoti»,» viņš uzskata.

»«Vanity Fair» izteiktie apvainojumi ir pilnīgi nepatiesi,» Scientoloģijas baznīcas pārstāvis teica radiostacijai WENN. «Mums nākas noliegt šīs muļķīgās baumas, kopš tās pirmoreiz parādījās pirms četriem gadiem. Neviens baznīcas dalībnieks nekad nav ticis izmantots, sodīts vai apklusināts. Tā nav patiesība.»

Kā ziņots iepriekš, režisors un bijušais scientoloģijas piekritējs Pols Hegiss apstiprināja «Vanity Fair» publicēto informāciju. «Mani satrieca tas, ka baznīcas vadošie biedri varēja tik vienkārši attaisnot cita biedra izmantošanu, ka viņi tik cietsirdīgi sodīja un pēc tam piespieda Boniadi klusēt,» viņš teica. «Viņi ne tikai draudēja, bet arī lika Boniadi kaunēties par sevi, kaut arī viņa rīkojās cilvēciski un paļāvīgi.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu