Sējējs: Par lokautu domājam, līdzjutējiem neliksim vilties (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Prāgas «Lev» ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs kluba mājas lapā pastāstījis, kas varētu pievilināt skatītājus uz komandas spēlēm.

«Lev» klubs šogad līgā ir debitants un Prāgas komandai par līdzjutēju mīlestību nāksies konkurēt ar divām citām pilsētas komandām - «Sparta» un «Slavia», kuras spēlē Čehijas čempionātā. «Lev» mājas spēles aizvadīs «Tipsport arena», kurā spēlē arī «Sparta» hokejisti.

«KHL spēlē aizraujošu hokeju, līgā ir pazīstami spēlētāji. Gan pretiniekiem, gan mums komandā ir spēlētāji, kuri ir pelnījuši uzmanību,» saka Sējējs.

««Lev» komandā spēlē vairāki nacionālās izlases hokejisti. Ja NHL būs lokauts, tas arī var ietekmēt arēnas apmeklējumu. Jāpiebilst, ka līdzjutēji varēs vērot lielisku šovu, bet, protams, ka apmeklētību ietekmēs mūsu parādītā spēle un rezultāti,» uzskata kluba pārstāvis, kurš neizslēdz iespēju, ka komandu papildinās jauni spēlētāji no NHL.

«Mēs par to [lokautu - a.p.] domājam un līdzjutējiem neliksim vilties, taču neskriesim notikumiem pa priekšu,» piebilda Sējējs.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu