Traģiska piektdiena uz ceļiem: gājuši bojā četri cilvēki (43)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos bojā gājuši četri cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Rugāju novadā uz Balvu-Kapūnes ceļa 10.kilometra 1985.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «VW Passat», notrieca uz ceļa braucamās daļas izgājušo 1940.gadā dzimušu sievieti, kura no gūtajām traumām slimnīcā mira.

Kocēnu novadā uz autoceļa Valmiera-Matīši pie Pankām sadūrās divas automašīnas. Negadījumā gāja bojā 1993.gadā dzimis vīrietis un 1949.gadā dzimusi sieviete.

1974.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Opel», šosejas Rīga-Liepāja 6.kilometrā uzbrauca pagaidām nenoskaidrotam gājējam, kurš negadījuma vietā mira. Automašīnas vadītāja pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no hospitalizācijas atteicās

Rēzeknes novada Lūznavas pagastā sadūrās automašīnas «Renault» un «Volkswagen». Negadījumā cieta seši dažāda vecuma vīrieši, kuri nogādāti slimnīcā.

Rīgā, Kalnciema ielā 1974.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Mercedes Benz» uzbrauca 2011.gadā dzimušam zēnam, kurš ievietots slimnīcā.

Līvānos, Rīgas ielā 1953.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «VW Golf» mājas pagalmā notrieca 2003.gadā dzimušu zēnu, kurš skrienot nebija pamanījis transportlīdzekli.

Rīgā, A.Deglava ielā trolejbuss uzbrauca 1969.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Hipokrāta ielā, sadūrās divi velosipēdi, no kuriem vienu 1,6 promiļu reibumā vadīja 1953.gadā dzimis vīrietis, bet otru 1970.gadā dzimusi sieviete, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Rīgā, braucot ar velosipēdiem, apgāžoties cietuši divi 1974.gadā un 1992 gadā dzimuši vīrieši, kuri nogādāti ārstniecības iestādē.

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu