Rautakallio: Esam apmierināti, ka paņēmām divus punktus (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Peka Rautakallio pēc [s:42403] līgas oficiālajā mājaslapā atzina, ka ir apmierināts ar izcīnītajiem diviem punktiem.

«Iepriekšējā mačā mums neizdevās labi iesākt sezonu, bet šovakar esam apmierināti ar to, ka paņēmām divus punktus,» norāda Rautakallio. «Bija ļoti patīkami spēlēt tik viesmīlīgā pilsētā un pie tāda līdzjutēju atbalsta.»

Tikmēr «Slovan» galvenais treneris Rostislavs Čada izteicās, ka komanda jau pirmajā pretinieku uzbrukumā ielaidusi vārtus, taču, pateicoties puiši labajai fiziskajai kondīcijai un aktivitātei, izdevies divreiz izlīdzināt rezultātu.

«Mēs labi aizvadījām otro un trešo periodu, kā arī papildlaiku, tādēļ varam būt apmierināti ar pirmo punktu KHL čempionātā. Jāņem vērā, ka mūsu kluba budžets ne tuvu nav lielākais KHL, tāpēc gan komanda, gan līdzjutēji bija priecīgi, ka spējām izvairīties no zaudējuma pamatlaikā pret ļoti nopietnu pretinieku.»

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu