Siguldā kalnā skrien «Ātrāk par kamanām un bobu» (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Siguldā pirmo reizi tika aizvadītas sacensības «Ātrāk par kamanām un bobu», kur sacensību dalībniekiem bija jāsacenšas skriešanā augšup pa bobsleja un kamaniņu trases reni 400 metru augstumā. 

Putniņa norādīja, ka pasākumā kopumā piedalījās aptuveni 60 dalībnieku - gan pieaugušie, gan bērni.

Par uzvarētāju skrējienā kļuva Normunds Kuzāks. Tomēr medaļas, kausus un balvas no sponsoriem saņēmi visi pasākuma dalībnieki.

Putniņa atzīmēja, ka nākamajā gadā sacensības pavisam noteikti notiks un tās tiks «apģērbtas vēl raibākas». Tāpat sacensību rīkotāji plāno izveidot garāku trasi pieaugušajiem, jo šoreiz tā visiem dalībniekiem bija vienāda - 400 metru.

Šīs sacensības bija skrējienu seriāla «Sigulda augšup» noslēdzošais - trešais - posms. Līdz šim jau ir notikuši skrējieni Serpentīna ceļā un Turaidas pils tornī. Sacensības organizē Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar biedrību «A2» un Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu