Aizkustinošs stāsts: zēns no bērnu nama pēc 15 gadiem atrod savu mammu (72)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no "Life News"

Aizkustinošu stāstu par kādu atkalsatikšanos publicējuši Krievijas mediji. Krievijā, Omskā, kāds pusaudzis piedevis mātei, kas viņu pēc piedzimšanas bija atstājusi bērnu namā, jo nobijusies, ka nevarēs nokārtot dokumentus, lai varētu izvest jaundzimušo no valsts, raksta «Life News».

15 gadus vecais Vitālijs Geringers, kas audzis kādā Omskas bērnu namā, pēc ilgiem meklējumiem atradis māti Vācijā – viņš nespēja noticēt, ka māte viņu pametusi, un šo tikšanos gaidīja visu mūžu.

Par māti zēns zināja maz – vien to, ka 1995.gadā viņa emigrējusi uz Vāciju.

Vācu izcelsmes Krievijā dzīvojošā Larisa Geringere aizbraukt no valsts bija nolēmusi jau sen. Dokumenti jau bija nokārtoti, bet tad sieviete uzzināja, ka ir stāvoklī.

Šķiršanās no bērna tēva, nepieciešamība savākt dokumentus izceļošanai bērnam un ārstu prognozes, ka jaundzimušais ilgi nedzīvos, sievieti noveda līdz nervu sabrukumam, un viņa puisēnu pameta.

Pēc 15 gadiem zēns sameklējis mammu, piezvanījis viņai – abi ilgi raudājuši. Mamma atzinusi, ka jaunībā izdarījusi lielu kļūdu un katru dienu par viņu domājusi.

Septembra vidū zēns pārcelsies dzīvot pie mammas uz Vāciju.

Komentāri (72)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu