Šupleram bijuši piedāvājumi arī no citiem klubiem (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Doņeckas «Donbass» galvenais treneris Juliuss Šuplers sacījis, ka NHL lokauta gadījumā komanda varētu pastiprināt sastāvu, vēsta «Sportbox.ru».

«Protams, ja būs lokauts, varam izmantot iespēju pastiprināt sastāvu, taču pagaidām nesaukšu konkrētus uzvārdus,» izteicās treneris, kurš arī pastāstīja savu viedokli par lokautu.

«Ja spēlētāji, kurus mēs vēlētos redzēt komandā, perspektīvā paliktu arī pie mums, tas būtu tikai lieliski,» norādīja Šuplers, kurš teica, ka «Donbass» nav bijusi vienīgā komanda, kura vēlējās treneri redzēt pie sevis.

«Bija piedāvājumi arī no citiem klubiem, bet par tiem nav vērts tagad runāt. Tā sanāca, ka nokļuvu Doņeckā. «Donbass» diezgan ātri tika skaidrībā par sastāvu dalībai KHL un uzaicināja mani strādāt. Sākumā vairākas reizes runājām, Maskavā bija tikšanās ar kluba prezidentu, kurš piedāvāja šeit darbu. Es uzreiz biju pārliecināts, ka mums viss izdosies,» piebilda slovāku speciālists, kurš vairākas sezonas strādāja arī Latvijā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu