Sievietes pēc 30 un drošs sekss (36)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/peachy92/

Jau kārtējo reizi patiesību noskaidrot kārie zinātnieki ir nākuši klajā ar skaļiem faktiem. Šoreiz viņi apgalvo, ka vismaz septiņas no desmit sievietēm vecumā no 18 līdz 40 gadiem nodarbojas ar nedrošu seksu.

Lai noskaidrotu, cik droša ir sieviešu seksuālā dzīve, tika aptaujātas 2000 daiļā dzimuma pārstāves. Apkopojot rezultātus, tika uzzināts, ka vidējā statistiskā sieviete ir ielaidusies seksuālā sakarā bez prezervatīva 11 reizes ar četriem dažādiem partneriem. Zinātnieku izpētes grupas vadītājs Tonijs Stīls steidz apgalvot, ka lielākoties daiļavas kļūst vieglprātīgas tieši atvaļinājuma laikā. Esot prom no mājām un neraizējoties par ikdienas rūpēm, sievietes kļūst pavisam bezrūpīgas satiekot nepazīstamu svešinieku, ar kuru tad arī ielaižas nedrošā sakarā. Lai cik tas neizklausītos romantiski, tas arī spēcīgi paaugstina risku saslimt ar venēriskajām slimībām.

Pētnieki arī noskaidrojuši, ka tieši sievietes pēc 30 gadu vecuma patiesībā kautrējas runāt ar jaunu partneri par izsargāšanos, tieši šī iemesla dēļ pakļaujot sevi nevajadzīgam riskam. Daiļā dzimuma pārstāves vecumā no 30 līdz 40 gadiem daudz biežāk slimo ar infekciju slimībām, kuras tiek nodotas dzimumceļā.

Vēl šī pētījuma rezultātā atklājās, ka katra desmitā sieviete nedomājot par drošību vai izsargāšanos, ar seksu nodarbojusies tieši brīvdienu un atvaļinājuma laikā. Skumjākais, ka daudzas no sievietēm savas vieglprātības dēļ nedroša seksa rezultātā tiek pie tā saucamās nevēlamās grūtniecības, kas paaugstina abortu daudzumu. Pie tam sievietes vecumā pēc 40 stāvoklī paliek divas reizes biežāk nekā daiļā dzimuma pārstāves vecumā no 18 līdz 29 gadiem.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu