Džeimss Kamerons plāno uzņemt «Avatara» priekšstāstu (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIAnovosti/Scanpix

Kanādiešu režisors Džeimss Kamerons plāno uzņemt četras «Avatar» («Avatars») daļas, no kurām viena būs priekšstāsts. Grāvēja «Titanic» («Titāniks») režisors atklāja, ka viņam esot «ideja ceturtajai filmai». Tā stāstīs par «agrīnajām ekspedīcijām» uz dabisko planētas pavadoni Pandoru, viņš norādīja. 

«Es vēl neesmu uzrakstījis scenāriju, taču būtībā tā stāstīs par agrīnajām ekspedīcijām uz Pandoru. Tajā būs parādīts, kas nogāja greizi ar cilvēkiem un kā šajā pasaulē klājās pirmatklājējiem un iedzīvotājiem,» teica Kamerons.

Scenārija rakstīšanas procesu režisors raksturoja kā «biedējošu». Viņš salīdzināja savu veikumu ar režisora Pītera Džeksona darbu pie «Lord of the Rings» («Gredzenu pavēlnieks») franšīzi, kuras sižets balstīts uz rakstnieka Dž.R.R.Tolkīna romāniem.

«Jūs jau zināt, Pīteram Džeksonam bija viegli, jo viņam jau bija grāmatas. Ja man būtu laika mašīna, es ceļotu nākotnē, noskatītos filmas un tad atkal atgrieztos, taču tas nav iespējams!» joko Kamerons.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu