Sieviete dzemdē savas meitas bērnu (33)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/mestreech/

ASV kāda 53 gadus veca sieviete mākslīgās apaugļošanas ceļā dzemdējusi savai meitai bērnu.

2010.gadā Sindijas Reicelas meitai Emīlijai Džordanai atklāja dzemdes kakla vēzi. Audzēju varēja izoperēt, taču pēc operācijas Džordana vairs nevarēja ieņemt bērnu, tāpēc māte piedāvāja to iznēsāt viņas vietā.

«Es nevaru aprakstīt sajūtu, kas pārņēma pēc ziņām, ka man ir vēzis un ka es vairs nekad nevarēšu dzemdēt bērnu,» teica Džordana.

«Mani sāpināja doma, ka Emīlijai un Maikam nevarēs būt bērni,» sacīja Reicela. «Es vēlējos, lai Emīlijai ar kādu ir tāda pati saikne, kādu es izjūtu ar viņu.»

Tāpēc māte piedāvāja piepildīt Emīlijas un viņas vīra Maika sapni par bērnu.

«Mums nešķita, ka tas vispār ir iespējams,» atzina Džordana.

Taču pēc vairāku pārbaužu, tostarp psiholoģisku testu, veikšanas Reicelas dzemdē tika ievietota meitas apaugļotā olšūna.

Meitene, kurai dots vārds Elle Sintija Džordana, nāca pasaulē ar ķeizargrieziena palīdzību.

«Tā ir tikai viena no daudzām lietām, ko viņa manā labā darījusi,» teica Džordana. «Viņa rūpējas, lai mana dzīve būtu tik laba, cik vien iespējams.»

Taču Reicela uzskata, ka arī viņa ir daudz ieguvusi. «Jā, es uzdāvināju dāvanu,» viņa sacīja. «Taču es daudz saņemšu pretī.»

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu