«Dinamo» sezonas pirmajā mājas spēlē piekāpjas Kuldas «Sibirj» (103)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» hokejisti šovakar piektās KHL sezonas pirmajā mājas spēlē «Arēnā Rīga» ar 1:2 zaudēja Artūra Kuldas pārstāvētajai Novosibirskas «Sibirj».

Rīgas «Dinamo» un Novosibirskas «Sibirj» 1:2 (1:0, 0:1, 0:1).
K. Rēdlihs (Bičevskis, 3); Kudročs (Vorošilo, Saņņikovs, 27), Lehtera (Krivonožkins, Enlunds, 53).
Vārtsargi: Jučers (19/17) - Glāss (25/24).
Soda minūtes: 4-4.

Spēles sākumā aktīvāk uzbruka «Sibirj» komanda, taču 3. minūtē pēc Māra Bičevska uzvarēta iemetiena Krišjānis Rēdlihs uzmeta pa vārtiem, bet spēlētāju nosegtais Džefs Glāss nepaspēja noreaģēt - 1:0. Turpinājumā laukumā ritēja līdzīga cīņa, tomēr vairāk bīstamu momentu veidojās pie Māra Jučera sargātajiem vārtiem, bet perioda izskaņā Džeimijs Džonsons atstāja «rīdziniekus» mazākumā. Divas minūtes mazākumā izdevās izturēt, turklāt pēc Kristapa Sotnieka spēka paņēmiena savainojumu guva viesu uzbrucējs Viktors Drugovs.

Otrās trešdaļas sākumā pēc Kuldas noraidījuma mājinieki ieguva tiesības uz vairākumu, kura laikā pa vārtu stabu trāpīja Guntis Galviņš. Bet perioda 7. minūtē «Sibirj» komandas pretuzbrukumu pēc Artjoma Vorošilo piespēles rezultatīvi noslēdza Kristiāns Kudročs - 1:1. Trešdaļas vidū Aleksandrs Žirū uz divām minūtēm atstāja mājiniekus mazākumā, taču Jučers šajā laikā palika nepārspēts, turklāt uzreiz pēc tam pretuzbrukumā tuvu panākumam bija Džonsons.

Pēdējo trešdaļu aktīvāk sāka laukuma saimnieki, tomēr arī visi centās atbildēt ar saviem uzbrukumiem. Perioda vidū «Dinamo» komanda otro reizi spēlē ieguva tiesības uz vairākumu, taču tas realizēts netika, bet 13. minūtē pēc Maksima Krivonožkina piespēles uz laukuma pretējo malu Jori Lehtera ieraidīja otro ripu «Dinamo» vārtos - 1:2. Mača beigās «rīdzinieki» nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr arī tas nepalīdzēja atspēlēties.

Mājas spēļu sēriju «Dinamo» turpinās ar spēlēm pret Novokuzņeckas «Metallurg» (sestdien) un Habarovskas «Amur» (pirmdien).

Atgādinām, ka pirmajā izbraukuma tūrē «rīdzinieki» ar 1:2 zaudēja Prāgas «Lev» un Maskavas CSKA, bet ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pieveica Bratislavas «Slovan».

Komentāri (103)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu