Rīgā norisināsies Starptautiskās kubika ātrlikšanas sacensības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

22. un 23. septembrī, Rīgas Tehniskās Universitātes Lielajā aulā notiks Starptautiskās kubika ātrlikšanas sacensības «V-Cube Latvian Open 2012», kas ir pirmais oficiālais šāda veida pasākums Latvijā. 

Reģistrēties sacensībām iespējams līdz 22. septembrim, plkst. 9:30. Interneta vietnē «speedcubing.lv».

Savu dalību jau apstiprinājuši dalībnieki no Somijas, Beļģijas, Dānijas, Ukrainas, Igaunijas, Polijas un Lietuvas, starp tiem atrodami arī disciplīnu pasaules līderi.

Rīgā dalībnieki var pieteikties ātrlikšanas sacensībai 20 dažādās disciplīnās – populārākā no tām ir klasiskā 3x3 kubika ātrlikšana, taču papildu disciplīnas būs no 2x2 līdz 7x7 kubikiem, kā arī 3x3 ātrlikšana ar aizsietām acīm un pat ar pēdām.

Paralēli oficiālajām sacensībām, notiks arī «V-Cube 3x3» Tautas klases sacensības, kur profesionāļiem dalība būs liegta. Sacensību organizētāji prognozē, ka tieši šī klase piesaistīs visvairāk dalībnieku, jo Latvijā ir daudzi, kuri vēlētos izmēģināt savus spēkus, baudot īstu sacensību garu.

Sacensību organizētāji no «Ludo» galda spēļu veikala un «Speedcubing.lv» atgādina, ka šobrīd neoficiālais Latvijas rekords klasiskajā 3x3 disciplīnā pieder Borisam Benzerruki ar 9.73 sekundēm. Starp citu, pasaules rekordists šajā disciplīnā ir Austrālijas latvietis Fēlikss Zemdegs, kas 3x3 kubiku salicis 5.66 sekundēs.

Sacensībās iespējams piedalīties ar jebkuru ātrlikšanas kubiku.

«V-Cube» ir viens no pasaulē populārākajiem ātrlikšanas kubikiem, kas noder ne vien brīvā laika izklaidei, bet arī profesionālas intereses vadītiem spēlētājiem, kuri piedalās sacensībās un tāpēc kubika kvalitāte un ergonomika ir īpaši svarīga.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu