«Maybach» vietā stāsies «Mercedes-Benz» S-klase (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācijas autoražotājs «Daimler AG», pārstājot ražot ekskluzīvās «Maybach» automašīnas, tā vietā attīstīs «Mercedes-Benz» S-klases automašīnas, biznesa portālam «Nozare» sacīja «Daimler AG» pārstāvja Latvijā SIA «Domenikss» direktors Viktors Troicins.

«Daimler» 2002.gadā atsāka tirgot 1930.gados populārā «Maybach» zīmola auto, tomēr ražotājs tā arī nespēja ar šo auto nopelnīt, tāpēc pērn tika pieņemts lēmums «Maybach» neražot.

Troicins stāstīja, ka «Maybach» ir ļoti dārga automašīna - tā maksā no 400 000 līdz 500 000 eiro (280 000 - 350 000 latu). «Domenikss» kopumā pārdevis septiņas šī zīmola automašīnas, tomēr pēdējos trijos gados netika pārdots neviens šā zīmola automašīna.

«Daimler» lēmums pārstāt ražot «Maybach» neietekmēs nedz «Daimler», nedz «Domeniksa» biznesu,» uzsvēra Troicins. Viņš atzina, ka «Daimler» patlaban strādā pie «Maybach» aizstājēja - jaunās «Mercedes-Benz» S-klases, kas nebūšot tik dārga kā «Maybach». Pēc Troicina sacītā, jaunajai «Mercedes-Benz» S-klasei tirgū vajadzētu parādīties 2013.gada vidū.

Jau ziņots, ka autoražotāja «Daimler AG» pārstāvja Latvijā SIA «Domenikss» apgrozījums šā gada pirmajos sešos mēnešos sasniedzis 14,3 miljonus latu. «Domeniksa» prognozes liecina, ka 2012.gadu uzņēmumam izdosies noslēgt ar lielāku apgrozījumu nekā pērn, kad «Domeniksa» grupas apgrozījums bija gandrīz 30 miljoni latu un peļņa pārsniedza vienu miljonu latu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu