Džonsons: Jaunas receptes nav - jāturpina mest pa vārtiem (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.eu

Rīgas «Dinamo» pašlaik nespēlē slikti, tāpēc vienkārši jāturpina strādāt un punkti nāks, uzskata komandas uzbrucējs Džeimijs Džonsons.

Rīgas «Dinamo» ceturtdien ar 1:2 piekāpās Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētajai Novosibirskas «Sibirj» komandai

«Mēs smagi strādājām visa mača garumā, kas zaudējumu padara divtik sāpīgu. Pamatīgi censties, bet beigās netikt pie punktiem, nav patīkami,» sarunā ar aģentūru LETA teica Džonsons. «Daudzos spēles komponentos nebūt nebijām slikti, kas nozīmē, ka mums vienkārši jāturpina strādāt un punkti nāks.

««Sibirj» spēlēja diezgan vienkārša stila hokeju, uzbrukumā metot ripu zonā un pēc tam cenšoties ar to kaut ko izdarīt. Ja pretinieks šādi spēlē un pielieto visus savus spēkus, ir grūti ar to cīnīties,» teica uzbrucējs. «Viņi vienmēr prata laicīgi atgriezties aizsardzībā un darbojās agresīvi. Ir skaidrs, ka šis ir ļoti nepatīkams pretinieks.»

«Grūti pateikt, kas tieši ir par iemeslu, kāpēc gūstam tik maz vārtus. Jaunas receptes nav - mums jāturpina mest pa vārtiem un galu galā viss izkārtosies mums par labu,» pārliecināts ir uzbrucējs. «Tas nav nekas patīkams, it īpaši tiem spēlētājiem, kuri komandā pilda vārtu guvēju funkcijas, taču mums neatliek nekas cits, kā turpināt iesākto.»

Pirmajās trijās spēlēs visus vārtus "rīdziniekiem" guva pirmā maiņa, kurā Džonsons cīnās kopā ar Mārtiņu Karsumu un Miku Indraši.

«Spēlēšana kopā ar Karsumu un Indraši man sagādā baudu. Viņi abi ir patiesi lieliski spēlētāji. Mūsu starpā ir izveidojusies laba ķīmija,» stāstīja hokejists. «Visos līdzšinējos mačos esam kārtīgi strādājuši - sākums mums kā maiņai ir daudzsološs.»

«Pēc pirmās spēles mājās man ir jāsecina, ka šie laikam ir labākie līdzjutēji, kādus esmu savā karjerā redzējis. Profesionāli spēlējis esmu jau daudzus gadus, bet vēl nekad neesmu redzējis tik lielu pūli vienoti skaļu fanu. Tas bija kaut kas lielisks,» par faniem teica Džonsons. «Cerams, ka jau pavisam drīz varēsim viņus atalgot ar uzvarām.»

Turpinājumā Latvijas klubs savā laukumā aizvadīs vēl divas spēles, sestdien un pirmdien tiekoties ar attiecīgi Novokuzņeckas «Metallurg» un Habarovskas «Amur» komandām.

Ar diviem punktiem četrās spēlēs «Dinamo» Rietumu konferences kopvērtējumā joprojām ieņem priekšpēdējo, 14. vietu, bet «Sibirj» ar septiņiem punktiem pakāpās uz Austrumu konferences piekto pozīciju.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu