«Ektornet» pabeidz 400 000 EUR vērtu Augšzemes 7 daudzdzīvokļu nama remontu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/LETA

«Ektornet Residential Latvia» pabeidzis četrstāvu nama Augšzemes ielā 7 remontu, no jauna pārkrāsojot ēkas fasādi, izremontējot kāpņu telpas un pazemes garāžu, kā arī Latvijas laika apstākļiem nepiemēroto terašu grīdu flīzējumu nomainot ar koka klājumu. Remontdarbi ilga piecus mēnešus un kopumā izmaksāja 400 000 EUR, portālu «Apollo» informēja Ingars Rudzītis, Mārketinga un komunikāciju vadītājs Baltijas valstīs.

Jau remonta laikā tika noslēgti priekšlīgumi par deviņu no 42 pārdošanai piedāvāto dzīvokļu pārdošanu. Jau 22. un 23.septembrī no 11.00 līdz 17.00 Augšzemes ielā 7 tiek organizētas pirmās atvērto durvju dienas kuru laikā Ektornet pārdošanas daļas darbinieki un Swedbank kreditēšanas konsultanti atbildēs uz visiem interesentu jautājumiem par dzīvokļiem un to finansēšanas iespējām.

Par Augšzemes 7

2008.gadā celtajā četrstāvu namā ir 55 dzīvokļi, no kuriem Ektornet piedāvā 42 divu, trīs un četristabu dzīvokļus ar dzīvojamo platību no 44,6 līdz 99,6 kv.m. Šī nama raksturīgā iezīme ir saules pielietie balkoni un terases kuru platības ir no 3,3 līdz 37,1 kv.m.

Nams atrodas Zolitūdē, pie robežas ar Šampēteri, Apūzes un Jāņa Endzelīna ielu krustojuma tuvumā. Apkārtējā teritorija ir bagātīgi apzaļumota un tajā dominē mazstāvu privātmāju un sērijveida daudzstāvu namu apbūve. Zolitūdes pārdomātā plānojuma un infrastruktūras iezīme ir tāda, ka līdz skolai, bērnudārzam, iepirkšanās centriem un sabiedriskā transporta pieturvietām ir tikai dažu minūšu gājiens. Pilnīgāka informācija projekta mājas lapā http://www.ektornet.lv/augszemes7.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu