Karlīne Štāla un Andis Neikšāns sniegs konsultācijas auto vadīšanā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo sestdien, 15.septembrī, no plkst. 12:00 līdz 19:00 pie tirdzniecības centra «Domina Shooping» Vīriešu dienu ietvaros būs iespēja satikties, kā arī saņemt konsultācijas auto vadīšanā no populārajiem Latvijas autosportistiem - Karlīni Štālu un Andi Neikšānu. Tāpat ikvienam auto sporta cienītājs varēs klātienē aplūkot sportistes Kalīnes Štālas «Radical» formulu, kā arī «LMT» rallija komandas spēkratu «Mitsubishi Lancer Evolution 10», kuru vada Andis Neikšāns.

«Lai vadītu «Radical» automašīnu, jābūt labai fiziskai sagatavotībai, jo automašīnai ir liela saķere ar ceļu un tā ir ļoti dinamiska. Pirms sēsties pie stūres, nepieciešamas gana lielas zināšanas par auto uzbūvi, kā arī pieredze un autovadītāja iemaņas. Turklāt «Radical» vadītājam jābūt pašpārliecinātam un drosmīgam, jo šī formula diezgan īsā laikā spēj attīstīt ātrumu, kas pārsniedz 200 km/h,» savu sacīkšu auto raksturo Karlīne Štāla.

Turklāt šajā nedēļas nogalē Vīriešu dienu ietvaros tirdzniecības centra notiks virkne dažādu pasākumu - apmeklētājiem būs iespēja bez maksas izbraukt ar kartingiem, baudīt Stuntfighters moto šovu, aplūkot jaunākos «Honda» motocikļu modeļus, kā arī piedalīties citās tikpat vīrišķīgās aktivitātēs.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu