Līvānos dzelzceļa satiksmes negadījumā bojā iet jauns vīrietis (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā naktī ap plkst.1.30 Līvānos kravas vilciens uzbraucis uz sliedēm sēdošam kādam 22 gadus vecam vīrietim; no gūtajām traumām cietušais miris notikuma vietā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, lai noskaidrotu visus notikuma apstākļus, policija sākusi kriminālprocesu.

Pēdējās dienās Latgalē šis ir jau trešais, bet Līvānos - otrais negadījums uz dzelzceļa, kurā ir cietuši vai bojā gājuši cilvēki.

Jau ziņots, ka 2.septembrī ap plkst.3.30 Līvānos apmēram 150 metrus pirms dzelzceļa pārbrauktuves cietis kāds 20 gadus vecs jaunietis, kurš bija sēdējis uz dzelzceļa sliedēm.

Šajā pašā datumā ap plkst.11 Daugavpils novada Kalupes pagastā, dzelzceļa posmā Nīcgale-Vabole, gājis bojā kāds 1974.gadā dzimis vīrietis, kurš, pēc sākotnējās informācijas, bija gulējis tieši uz sliedēm.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu