Noels Galahers noraida jebkādu iespēju atjaunot «Oasis» (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu mūziķis Noels Galahers intervijā britu mūzikas žurnālam NME noraidījis jebkādu iespēju atjaunot grupu «Oasis».

Jautāts, vai viņa brāļa Līema izteikumos par grupas iespējamo uzstāšanos 2015.gadā ir patiesība, Galahers norādīja, ka viņš neatjaunos grupu, pat ja no tā «būtu atkarīgs visu pasaulē badā mirstošo bērnu liktenis».

«Es zinu, ka mūsdienās cilvēki tā dara, bet es tā nerīkojos. Es zinu, ka grupas apvienojas un «viņi ir varenāki, nekā mēs jebkad esam bijuši» un «viņi ir veiksmīgāki, nekā mēs jebkad esam bijuši», bet «Oasis» bija viena no varenākajām grupām pasaulē,» sacīja Galahers.

«Jebkurā laika posmā mēs bijām viena no piecām varenākajām grupām pasaulē. Mēs bijām varenākā lieta, kas nākusi no Anglijas 35 gadu laikā. Kāpēc gan mums to (apvienoties) vajadzētu darīt? Faniem? Tajā grupā fani visiem vienmēr ir bijuši pie pakaļas. Tā ir pagātne.»

Jautāts, vai viņš kādreiz apsvērtu iespēju sadarboties atkal ar savu Līemu, Galahers piezīmēja: «Viņam tad, sasodīts, nevajadzēja mēģināt mani iesūdzēt tiesā, ne?».

Līems savu vecāko brāli iesūdzēja tiesā pagājušā gadā par to, ka Noels kādā preses konferencē paziņojis, ka grupas «Oasis» koncerts 2009.gadā festivālā «V» tika atcelts, jo Līemam esot bijušas paģiras.

Grupa «Oasis» izjuka 2009.gada augustā. Noels Galahers paziņoja, ka aiziet, jo vairs nespējot strādāt ar savu brāli. Kopš grupas izjukšanas Līems izveidojis jaunu grupu «Beady Eye», bet Noels turpina mūziķa karjeru viens, un pagājušā gada nogalē iznāca viņa debijas solo albums «Noel Gallagher's High Flying Birds».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu