Lokauta gadījumā plāno rīkot maču sēriju starp Kanādas un Krievijas izlasēm (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta gadījumā tās Spēlētāju asociācija (NHLPA) plāno novembrī organizēt astoņu maču sēriju starp Kanādas un Krievijas izlasēm, vēsta laikraksts «The Toronto Star».

Līdzšinējā kolektīvā vienošanās starp NHL vadību un NHLPA noslēgsies sestdienas pusnaktī. Ja to līdz tam laikam neizdosies pagarināt, sāksies lokauts, pārtraucot līgas darbību ceturto reizi kopš 1992. gada.

NHLPA ar ieceri aizvadīt sēriju starp Kanādas un Krievijas hokejistiem jau vērsusies Kanādas Hokeja federācijā, kur guvusi nepieciešamo atbalstu.

Šīs cīņas notiktu leģendārās Kanādas un Krievijas hokejistu Supersērijas 40. gadadienas atzīmēšanas ietvaros.

Visi gūtie ienākumi no spēlēm (televīzijas translāciju tiesību pārdošana un reklāma), kā arī sērija pati par sevi varētu palīdzēt NHL spēlētājiem sarunās par jauno kolektīvo līgumu, akcentē laikraksts. Tomēr televīzijas translāciju tiesību pārdošana Kanādā varētu radīt zināmas problēmas, jo visiem vadošajiem kanāliem jau ir spēkā esoši līgumi ar NHL.

Iepriekšējā NHL lokauta dēļ pilnībā tika atcelta 2004./2005. gada sezona.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu