«American Idol» žūrijai pievienojas repere un kantrīmūziķis (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Repere Nikija Mināža un kantrīmūzikas dziedātājs Kīts Urbans kļuvuši par talantu šova «American Idol» žūrijas locekļiem, svētdien paziņoja telekanāls «Fox». 

Mināža un Urbans pievienosies tagadējai žūrijai - dziedātājai Meraijai Kerijai un producentam Rendijam Džeksonam.

«Esmu sajūsmā par šīs sezonas žūriju!» teica «Fox» pārstāvis Maiks Darnels. «Nikija ir neticami valdzinošs starptautisks fenomens, kas atstājis neizdzēšamu iespaidu uz repu un popmūziku. Turklāt Kīts ir vēl viens lielisks papildinājums «Idol» žūrijai. Viņš ir viena no lielākajām kantrimūzikas zvaigznēm, un es zinu, ka mūsu fani viņu iemīļos.»

Popdīva Dženifera Lopesa un rokgrupas «Aerosmith» līderis Stīvens Tailers jūlijā paziņoja par aiziešanu no «American Idol» žūrijas. Raidījuma sīvākais konkurents ir kanāla NBC talantu šovs «The Voice».

Kaut arī uzņemtas 11 «American Idol» sezonas, šova nedienas sākās pirms diviem gadiem, kad no tā žūrijas aizgāja televīzijas personība Saimons Kauels, sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa un dziedātāja Kara Diogvardi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu